آخوندی: برای ایران نگرانم!
به گزارش بهشهر بیدار، وزیر راه و شهرسازی در یادداشتی، بازدید از آزادراه تهران – قم را اینگونه تشریح کرد: ساعت ۲ بعدازظهر به منظور ارزیابی عینی آزادراه تهران–قم به سمت قم عزیمت کردم. تا راهداری نعلبندان در نیمه راه رفتم و مطمئن شدم که تمامی در راهماندگان رها شدهاند و خط قم-تهران روان لیکن، […]
به گزارش بهشهر بیدار، وزیر راه و شهرسازی در یادداشتی، بازدید از آزادراه تهران – قم را اینگونه تشریح کرد: ساعت ۲ بعدازظهر به منظور ارزیابی عینی آزادراه تهران–قم به سمت قم عزیمت کردم. تا راهداری نعلبندان در نیمه راه رفتم و مطمئن شدم که تمامی در راهماندگان رها شدهاند و خط قم-تهران روان لیکن، خط تهران-قم با مشکلاتی مواجه بود. در راهداری، به همکاران راهدارم که شبِ گذشته تا صبح نخوابیده بودند، خدا قوت گفتم و از آنها گزارش کارها را گرفتم و برخی هماهنگیها را انجام دادم.
در همین حال، مسائل ریل را پی میگرفتم. آنجا مشکل کمتری داشتیم لیکن، بیمشکل هم نبودیم. یخزدگی سوزنها و مشکلات کارگری شرایط مدیریتی را سخت کردهبود. از یک طرف میخواستیم که عملیات عادی به پیش رود. از سوی دیگر، در نظر داشتم که با افزایش تعداد قطارهای تهران-قم و تهران-کرج به کسانی که سفر ضروری به این دو مقصد داشتند خدمت کنیم. با توجه به مشکلاتی که در آپرین، اسلامشهر و پرند داشتیم امکان پذیرش به موقع قطارهایی که به تهران میآمدند با مشکل روبرو بود.
تا اینجا گزارشی بود که تمایل داشتم به مردم عزیز ارائه کنم. لیکن ضروری است که چند نکته کلیدی را نیز با هموطنان درمیان بگذارم. مطلع شدم که در برخی رسانهها آمدهاست که دستگاهها غافلگیر شدند. قطعا اینگونه نبود. اجازه دهید قدری صحنه را برای شما توصیف کنم.
نکتهی دوم، ضعف سیستم جایگزین و به عبارتی پدافند غیر عامل برای حملونقل عظیم تهران است. روزانه بیش از پانصدوپنجاههزار خودرو به تهران وارد و خارج میشوند. آیا امکان جلوگیری از تردد این عدد عظیم و ورود آنها به جادهها میتوان گرفت. آیا امکان اقامت این عدد بزرگ در شهرهای مبدا و یا مقصد وجود دارد؟ حداکثر در چنین مواقعی تا حدی تعداد آن کاهش یابد ولی، تردد قابل ممانعت نیست.
نکتهای هم میخواهم به همکاران خود بگویم و آن اینکه بیدریغ از آنان سپاس دارم. آنان در این روزهای سخت مردانه قامت خدمت میبندند، سخنهای درشت و سخت میشنوند و علیرغم سختی معیشتشان از هیچ فداکاری دریغ نمیکنند. سختتر آنکه علیرغم پیگیریها بیوقفهی مدیرعامل راهآهن و من و همچنین راهداری برخی از آنان دریافت حقوشان نیز بهتعویق افتادهاست. چه توان کرد که نظام بودجهی کشور بیشتر به تشکیلات توزیع یارانه و اعانه تبدیل شده و حتی پشتیبانی از راهبری معمولی و تجهیز سیستمهای زیربنایی کشور، چون راهآهن و راهداری نیز با گرفتاری روبرو شدهاست.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید