ایجاد ۴ هزار شغل با احداث کارخانه پتروشیمی در بهشهر
به گزارش بهشهر بیدار، اسماعیل هادی نژاد در جلسه شورای اداری امروز گفت: کارخانه پتروشیمی در ۱۸ هکتار و دو فاز در شهرک صنعتی و با سرمایهگذاری داخلی بهزودی کلنگ زنی میشود که بهطور مستقیم برای ۳ هزار نفر و غیرمستقیم برای ۱ هزار نفر اشتغال ایجاد میکند. وی احداث کارخانه پتروشیمی در شهرک صنعتی […]
به گزارش بهشهر بیدار، اسماعیل هادی نژاد در جلسه شورای اداری امروز گفت: کارخانه پتروشیمی در ۱۸ هکتار و دو فاز در شهرک صنعتی و با سرمایهگذاری داخلی بهزودی کلنگ زنی میشود که بهطور مستقیم برای ۳ هزار نفر و غیرمستقیم برای ۱ هزار نفر اشتغال ایجاد میکند.
وی احداث کارخانه پتروشیمی در شهرک صنعتی و جذب سرمایهگذار برای یک شرکت مادر در بندر امیرآباد را دو طرح مهم و محوری برشمرد که اشتغال زیادی را به دنبال دارد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نقدینگی را یکی از مسائل مهم در حوزه صنعت برشمرد و افزود: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برای حل مشکلات واحدهای متروکه، تعطیل یا نیمه تعطیل تسهیلاتی در قالب تسهیلات جاری در نظر گرفت که ۳۴ واحد در سامانه ثبت شدند و ۲۰ واحد در کارگروه استانی بررسی شد و تاکنون ۶۲ میلیارد و ۳۴۵ میلیون تومان اعتبار درخواست و ۱۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان مورد تائید قرار گرفت.
هادی نژاد گفت: در سال جاری بانکها ۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان را به واحدها اختصاص دادند و برخی از واحدها به دلیل سختگیری بانکها انصراف دادند.
وی ادامه داد: سهم شهرستان بهشهر از بسته اقتصاد مقاومتی ۱۳ میلیارد تومان بود که درواقع ۴۰ درصد اعتبارات توانست تأثیرگذار باشد و تنها ۸ واحد توانستند اشتغال ایجاد کنند.
این مسئول گفت: درصورتیکه این واحدها در حضور خیریان پور معاون استاندار مازندران متعهد شدند در قبال تسهیلات حداقل ۳۰ فرصت شغلی ایجاد کنند اما به تعهداتشان عمل نکردند.
هادی نژاد به ایجاد شهرکی برای واحدهای آلاینده و مزاحم در بهشهر اشاره کرد و گفت: با پیگیریهای نماینده بهشهر، نکا و گلوگاه زمین برای این شهرک تملک شد و آماده دریافت تسهیلات هستیم تا بهصورت واحد و یکپارچه شهرکی برای واحدهای صنفی آلاینده و مزاحم ایجاد شود و این واحدها از شهر خارج شوند.
وی به ۲ هزار و ۶۹۹ مورد بازرسی از واحدها اشاره کرد و افزود:۴۳۹ پرونده به ارزش ریالی ۳۷ میلیارد ریال تشکیل و به تعزیرات ارسال شد و گرانفروشی و عدم درج قیمت مهمترین عناوین تخلفات بود.
متاسفانه استانهای شمالی را با این صنایع آلاینده به گند کشیدند.
واقعا استانهای شمالی با آن طراوت و جنگل ,و هوای مطبوع باید صنایع غیر آلاینده هوا مثل صنایع غذایی و صنایع مونتاژ الکترونیک مثل مونتاژ تلویزیون و… اختصاص یابد .
احداث صنایع آلاینده نظیر صنایع پتروشیمی و فولاد سازی در استانهای توریستی یک خیانت به مملکت است