بهشهر بیدار

برای جستجو تایپ کرده و Enter را بزنید

  • صفحه نخست
  • اخبار بهشهر
  • گزارش و گفتگو
  • یادداشت
  • فیلم
  • عکس
  • تماس با ما
  • صفحه نخست
  • اخبار بهشهر
  • گزارش و گفتگو
  • یادداشت
  • فیلم
  • عکس
  • تماس با ما

سبزه دانه ذرت برای نوروز

به گزارش بهشهر بیدار،به نقل از زندگی آنلاین برای شروع ابتدا ۲ لیوان دانه ذرت را ۲۴ ساعت خیس کنید. سپس دانه‌های خیس خورده را داخل دستمال نخی بریزید. دستمال را درآبکش قرار دهید و روزی یک مرتبه دانه‌ها را خیس کنید. بعد از چند روز دانه‌ها شروع به جوانه زدن وریشه دادن می‌کنند. در […]

اسفند 22, 1396 | یک دقیقه خواندن
چاپ خبر

به گزارش بهشهر بیدار،به نقل از زندگی آنلاین برای شروع ابتدا ۲ لیوان دانه ذرت را ۲۴ ساعت خیس کنید.

سپس دانه‌های خیس خورده را داخل دستمال نخی بریزید.

دستمال را درآبکش قرار دهید و روزی یک مرتبه دانه‌ها را خیس کنید.

بعد از چند روز دانه‌ها شروع به جوانه زدن وریشه دادن می‌کنند.

در این مرحله باید دانه‌ها را به ظرف مورد نظرتان منتقل کنید.

(ظرف را بگونه‌ای انتخاب کنید که آب از آن کاملاً تخلیه شود) حالا دانه‌های جوانه زده را داخل ظرف اصلی بریزید و یک روکش نایلونی که دو جای آن را سوراخ کرده اید روی سبزه قرار دهید.

بسته به دمای محیط حدود یک الی دو روز باید روکش نایلونی روی سطح کار قرار بگیرد.

دقت نمائید که سبزه در محیط پر نور وخنک نگهداری شود.

روزی یک مرتبه سبزه را کاملاً سیراب کنید.

این سبزه زیبا برای آماده شدن حدود ۱۲ روز زمان نیاز دارد.

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری بهشهر بیدار می باشد

behshahrbidar.ir