اسنک شکلاتی با مخلوط میوههای خشک درست کنید
به گزارش بهشهر بیدار، این میانوعده مخلوطی از انواع میوههای خشک، کنجد عسلی و شکلات شیرین تهیه میشود که به نقل از فوت و فن برای عصر که گرسنه هستید و نمیخواهید خود را سیر کنید بسیار مناسب است. تعداد: ۶ لیوان زمان تهیه: ۲۰ دقیقه زمان پخت: ۵ دقیقه مواد لازم یک پیمانه […]
به گزارش بهشهر بیدار، این میانوعده مخلوطی از انواع میوههای خشک، کنجد عسلی و شکلات شیرین تهیه میشود که به نقل از فوت و فن برای عصر که گرسنه هستید و نمیخواهید خود را سیر کنید بسیار مناسب است.
تعداد: ۶ لیوان
زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۵ دقیقه
مواد لازم
یک پیمانه کنجد عسلی
یک پیمانه چوبشور
یک پیمانه تکههای شکلات شیرین
۱ ٫ ۵ پیمانه میوه خشک (به دلخواه)
یک پیمانه بادام با روکش شکلات
نصف پیمانه تمشک خشک شده
طرز تهیه
۱- داخل سینی یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید و کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک، گرانولا را بریزید و در کاسهای دیگر نیز چوبشورها را بریزید.
۲- در یک لیوان بزرگ، ۲/۳ پیمانه شکلات بریزید. آنها را به مدت ۳۰ ثانیه درون مایکروفر با قدرت ۱۰۰ درصد قرار دهید. آنها را یکبار از مایکروفر خارج کنید و هم بزنید. سپس دوباره ۲۰ تا ۳۰ ثانیه دیگر حرارت دهید. هنگامی که شکلات کاملا آب شد، ۱/۳ پیمانه باقی مانده شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا آنها نیز آب شوند.
۳- نیمی از شکلات مایع را روی گرانولا و نیم دیگر را روی چوبشورها بریزید. همه را خوب هم بزنید تا شکلات سطح همه مواد را به خوبی بپوشاند. محتویات هر دو کاسه را داخل سینی بریزید و بگذارید یک تا دو ساعت در دمای اتاق باقی بمانند تا سفت شوند.
۴- شکلات را به تکههای کوچک بشکنید، آنها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با تمشک خشک، بادام شکلاتی و میوههای خشک (همچون آلبالو خشکه بدون هسته) مخلوط کنید.
ارزش غذایی
کالری: ۱۳۸
چربی: ۶ گرم
کلسترول: ۰ میلیگرم
کربوهیدرات: ۲۳ گرم
فیبر: ۱ گرم
قند: ۱۴ گرم
پروتئین: ۱ گرم
سدیم: ۷۴ میلیگرم
پتاسیم: ۱۱۱ میلیگرم
کلسیم: ۲۰ میلیگرم
آهن: ۱ میلیگرم
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید