تاثیر شگفت انگیز رنگ دیوار بر روحیه
به گزارش بهشهر بیدار، رنگهای به کار رفته در سقف و دیوارهای خانه میتوانند نشان دهنده میزان موفقیت طراح داخلی آن باشند. در اینجا به نقل از بیتوته با بعضی نکات روانشناختی مربوط به این رنگها آشنا میشوید. ۱.رنگهای گرم رنگهای گرم مثل نارنجی یا زرد، دمای اتاق را بالا میبرند؛ بنابراین بهتر است در […]
به گزارش بهشهر بیدار، رنگهای به کار رفته در سقف و دیوارهای خانه میتوانند نشان دهنده میزان موفقیت طراح داخلی آن باشند. در اینجا به نقل از بیتوته با بعضی نکات روانشناختی مربوط به این رنگها آشنا میشوید.
۱.رنگهای گرم
رنگهای گرم مثل نارنجی یا زرد، دمای اتاق را بالا میبرند؛ بنابراین بهتر است در ساختار اتاقهایی استفاده شود که رو به شمال ساخته شدهاند. از آن جایی که این رنگها القا کننده جنبش و فعالیت هستند، پس بهتر است در اتاقهایی که برای استراحت و آرامش در نظر گرفته شدهاند، به کار نروند. ضمناً نارنجی احساس گرما و شوق را به ذهن میآورد، و زرد چشم را خسته میکند؛ بنابراین استفاده از آنها در اتاق خواب توصیه نمیشود.
۲. رنگهای روشن
رنگهای روشن مانند سبز و آبی روشن شاد و پرانرژی هستند و به اتاق حالتی دوستانه و صمیمی میدهند، بنابراین بهتر است در اتاقهایی مانند غذاخوری و آشپزخانه، که معمولاً برای دور هم بودن و گفت و گو استفاده میشوند، به کار بروند. رنگ سبز همچنین میتواند نشانه خوشبختی و سلامتی باشد و استرس را کاهش بدهد؛ بنابراین سبز روشن میتواند رنگی مناسب برای اتاق خواب شما باشد.
۳. رنگهای تیره
رنگهایی مثل آبی پررنگ، بنفش و سبز تیره میتوانند القاکننده حس دلتنگی یا افسردگی باشد. اما همین رنگها اگر در مکان مناسب و در کنار اشیای مناسب به کار روند، اتاق شما را امن و راحت نشان میدهند. اگر شبها به سختی به خواب میروید، رنگ دیوارهای اتاق خواب را بنفش انتخاب کنید. این رنگ همچنین افزایش دهنده میل جنسی (به خصوص در خانم ها) است.
۴. رنگهای سرد
رنگهای سرد مانند آبی یخی، آرامش بخش هستند و به خصوص برای اتاق خواب مناسبند. اگر در اتاق خوابتان رنگهای سرد به کار رفته باشد، شبها با آرامش به خواب میروید و صبحها سرحال از خواب بیدار میشوید.
۵. آبی تیره
آبی مورد علاقه بسیاری از افراد است و احساس آرامش و صلح را به ذهن میآورد. اما آبی در خیلی از افراد حساس غم و گوشه گیری به وجود آورد و به گرایش افراد به برقراری ارتباط لطمه میزند، به همین دلیل بهتر است در اتاق نشیمن یا غذاخوری استفاده نشود. در عین حال این رنگ اشتها را کم میکند و برای استفاده در آشپزخانه مناسب نیست. اما تحقیقات نشان میدهند که آبی مناسبترین رنگ برای دفاتر کار است، چون افراد در اتاقهای آبی بیشترین بازده کاری را دارند.
۶. قرمز
رنگ قرمز هیجانات قوی، عشق و حرارت را بر میانگیزد، ولی در عین حال میتواند احساس خشم و عصبانیت را تحریک کند، بنابراین رنگ قرمز برای اتاق کودک مناسب نیست. توصیه میشود رنگ اصلی اتاق را قرمز انتخاب نکنید، اما اگر این رنگ را دوست دارید از اشیای قرمز استفاده کنید.
۷. خاکستری
این رنگ اشتها را کم میکند، بنابراین آن را در اتاق غذاخوری یا آشپزخانه به کار نبرید (مگر در صورتی که واقعاً میخواهید کمتر بخورید.) خاکستری همچنین رنگی سرد و نشانگر ترس و فقدان احساس است بنابراین در کل استفاده از آن در اتاق شما توصیه نمیشود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید