بهشهر بیدار

برای جستجو تایپ کرده و Enter را بزنید

  • صفحه نخست
  • اخبار بهشهر
  • گزارش و گفتگو
  • یادداشت
  • فیلم
  • عکس
  • تماس با ما
  • صفحه نخست
  • اخبار بهشهر
  • گزارش و گفتگو
  • یادداشت
  • فیلم
  • عکس
  • تماس با ما

احتمالات ساختمان سفید

سرویس سیاسی یکی از ویژگی‌های منفی فضای مجازی این است که برخی فعالان سیاسی، رویاهای خود را به‌عنوان خبر قطعی نشر می‌دهند و با اشاره آنان، برخی دیگر این «فیک‌نیوزها» را بازنشر می‌کنند در گام بعدی از همان خبر ساختگی، به‌عنوان یک منبع استفاده و تلاش می‌کنند موجی در افکار عمومی ایجاد کنند و سابقه […]

شهریور 20, 1403 | 5 دقیقه خواندن
چاپ خبر

سرویس سیاسی

یکی از ویژگی‌های منفی فضای مجازی این است که برخی فعالان سیاسی، رویاهای خود را به‌عنوان خبر قطعی نشر می‌دهند و با اشاره آنان، برخی دیگر این «فیک‌نیوزها» را بازنشر می‌کنند در گام بعدی از همان خبر ساختگی، به‌عنوان یک منبع استفاده و تلاش می‌کنند موجی در افکار عمومی ایجاد کنند و سابقه نشان داده که این روش‌ها مانند روشنایی کرمِ شب‌تاب است و دیری نمی‌پاید. این روزها یکی از موضوعاتی که همه در انتظار شنیدن اخبار تازه‌ای درخصوص آن هستند گزینه‌های احتمالی برای استانداری مازندران با ساختمان سفید و سه‌ظلعی در خیابان انقلاب ساری است. دولت جدید مستقر شد و از نظر قانونی حق دارد نیروی موردنظر خود را در استانداری‌ها منصوب کند، نیرویی که هم‌سو با دولت باشد و بتواند طرح‌ها و برنامه‌های وعده‌داده شده توسط مسعود پزشکیان را در سطح استان‌ها عملیاتی کند. این روزها برخی صفحات در فضای مجازی نام‌های متعددی را به‌عنوان گزینه‌های استانداری مازندران طرح می‌کنند که بسیاری از این گمانه‌زنی‌ها، پایگاه و جایگاهی در واقعیت ندارد و درحقیقت رویای تنظیم‌کنندگان این خبرها است و نه چیز دیگر. دو خبر قطعی درخصوص استانداری مازندران این است که مازندران در شمار استان‌هایی قرار گرفت که مقرر شد زودتر از بقیه، استاندار خود را بشناسد و همچنین قرار نیست گزینه غیربومی، نماینده عالی دولت در مازندران باشد اما برخی نام‌ها هستند که به‌طور جدی مدنظر شورای راهبری دولت چهاردهم قرار دارند افراد نام‌آشنایی هستند که در ادامه به آن می‌پردازیم با تأکید بر این نکته که این نام‌ها تا روز اعلام نهایی از مراجع رسمی، احتمالات استانداری مازندران هستند که مذاکراتی نیز با آنان انجام شده است.

انوشیروان محسنی بندپی

«انوشیروان محسنی بندپی» یکی از فرزندان نامدار مازندران است که سه دوره نماینده نوشهر، چالوس و کلاردشت بود و تبار سیاسی وی نیز اصلاح‌طلبی میانه‌رو است. محسنی بندپی در حوزه اجرا نیز مانند حوزه تقنین، کارنامه پروپیمانی دارد ازجمله این‌که مدتی سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان تأمین اجتماعی بود و سابقه موفقی در استانداری تهران از خود بر جای گذاشت. وی همچنین مدرس دانشگاه و استادتمام دانشگاه شهید بهشتی تهران است و مجموعه دانش، تجربه و نگرش وی موجب شد در برخی لیست‌ها برای کرسی وزارت و معاونت وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری درنظر گرفته شده بود اما در نگاه برخی اعضای شورای راهبری دولت چهاردهم، یکی از کرسی‌هایی که به حضور وی نیاز دارد، استانداری مازندران است که به دلایل مختلف، به اندازه یک وزارت‌خانه مهم و حساس است و انوشیروان محسنی بندپی هم می‌تواند وفاق را در استان ایجاد و نیروها را همدل کند و هم در پیشبرد امور برابر راهبردهای دولت چهاردهم موفق باشد. درخصوص انتخاب انوشیروان محسنی بندپی به‌عنوان استاندار مازندران، نقدی نمی‌توان داشت چون بیش از سه دهه مدیریت اجرایی، نمایندگی مجلس و تدریس در دانشگاه، مراتب تخصص و تعهد وی بر کسی پوشیده نیست.

مهدی یونسی رستمی

«مهدی یونسی رستمی» در انتخابات ۸ و ۱۵ تیرماه گذشته رییس ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان در مازندران بوده است، مأموریت دشواری که هر کسی فضای سیاسی و انتخاباتی حاکم بر مازندران را بشناسد، تأیید می‌کند وظیفه سنگینی بود که یونسی به‌خوبی آن را انجام داد اما نزدیکی و صمیمیت وی با رییس‌جمهور به دهه ۸۰ و دولت اصلاحات برمی‌گردد.

یونسی اهل رستمکلا در شرق مازندران و یک جراح اورولوژیست است و از افراد شریف در جامعه پزشکی محسوب می‌شود. مواجهه اخلاقی و انسانی وی با مردم موجب شده بود مسعود پزشکیان که وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود یونسی را به‌عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران انتخاب کند و دوستی و صمیمیت بین این دو پزشک از آن زمان تا امروز ادامه داشته است. مهدی یونسی رستمی مدیریت موفقی بر دانشگاه علوم پزشکی داشت و بسیاری از کارهایی که بعدها در استان جا افتاد برای نخستین بار با تلاش، تدبیر و آینده‌نگری وی بود ازجمله «هلی‌کوپتر اورژانس» که برای استانی که مناطق دورافتاده جنگلی و همچنین جاده‌های ساحلی آن در برخی مقاطع از سال، با ازدحام مسافران مواجه می‌شود امری ضروری بود که در زمان ریاست مهدی یونسی رستمی بر دانشگاه علوم پزشکی مازندران و با اجاره یک دستگاه بالگرد از وزارت دفاع و ایجاد هلی‌پد در محوطه بیمارستان بوعلی ساری برای نخستین بار عملیاتی شد و بعدها با اعمال تغییراتی ادامه یافت. مهدی یونسی رستمی همچنین در انتخابات اخیر نشان داد می‌تواند بدون حاشیه و در کمال آرامش یک مأموریت دشوار را به اتمام برساند و بدیهی است یکی از گزینه‌های جدی شورای راهبری دولت چهاردهم است و مذاکراتی هم با وی

انجام شده است.

عبدالله رضیان

عبدالله رضیان نماینده مردم قائم‌شهر، جویبار، سیمرغ و سوادکوه در دوره دهم مجلس شورای اسلامی بود و به‌عنوان دبیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، مساعدت‌های بسیاری به واحدهای صنعتی، سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی کرد. رضیان همچنین در دوره حضور خود در دستگاه قضا نیز مدیریت‌های مختلفی را تجربه کرد و مانند بسیاری از مدیران هوشمند حوزه قضایی، با مشکلات مختلف استان از مشکلات کارگری، محیط‌زیست، کشاورزی، تغییرکاربری‌های غیرمجاز، فساد و همچنین چالش‌های نوپدید چون کم‌آبی آگاهی دارد. برخی با شناختی که از این مدیر استانی دارند در پی ایجاد فرصتی برای مردم مازندران هستند که عبدالله رضیان استاندارش باشد و سابقه کار و روحیه وی تأیید خواهد کرد رضیان مانند برخی مدیران مدعی، تنها در ادعا مردمی نخواهد بود و در عمل مردمی‌بودن را با تدبیر مشکلات شهروندان استان نشان خواهد داد. وی همچنین در شمار شخصیت‌هایی است که می‌تواند راهبردهای مسعود پزشکیان ازجمله وفاق بین نیروهای سیاسی و صداقت با مردم را با مدیریت عالمانه تلفیق کند و در نهایت توسعه را در استان چندگام به جلو براند.

جواد واحدی

«جواد واحدی» فرزند ساری است و وی را در ساری بیشتر به‌عنوان فرماندار خوشنام مرکز استان مازندران می‌شناسند در حالی‌که وی سال‌ها پس از آن معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بود و منشأ خدمات بسیاری در سراسر کشور شد. وی همچنین سابقه مدیریت بر سازمان همیاری شهرداری‌های استان مازندران را نیز در کارنامه خود دارد و از مدیرانی است که هم برای این سازمان و هم برای مرکز استان مازندران، فرصت‌سازی بسیاری انجام داد. جواد واحدی که استاندار شدن وی در میان نیروهای داخل استان نیز موافقان بسیاری دارد، ازجمله افرادی است که موردنظر شورای راهبری دولت چهاردهم قرار گرفت و تلاش‌هایی برای تعیین وی به‌عنوان نماینده عالی دولت در استان مازندران در حال انجام است.

سید عبدالله حسینی آملی

«سید عبدالله حسینی آملی» دیپلمات، حقوقدان و استاد دانشگاه فرزند آمل است. حضور وی در کرسی‌های ملی و بین‌المللی از وی یک ظرفیت مدیریتی پرورش داده است، ظرفیتی که با تکیه به آن می‌تواند مدیریتی موفق به‌عنوان نماینده عالی دولت چهاردهم در مازندران ارائه کند.

حسینی مشاور معاون‌کل نهاد ریاست‌جمهوری به ریاست مرتضی بانک در دولت حسن روحانی بود ضمن این‌که پیش از آن نیز چند سال سفیر ایران در بلاروس و مدتی نیز مشاور سازمان بازرسی‌کل کشور بوده است.

سابقه حضور وی به مدت بیش از دو دهه در دولت‌ها آن هم در سطح مشاور وزیر و نهاد ریاست‌جمهوری و همچنین حضور چند ساله حسینی در بخش‌های نظارتی، فرهنگی و اقتصادی موجب توجه اعضای شورای راهبری دولت چهاردهم شد و او نیز به‌عنوان یکی از گزینه‌ها درنظر گرفته شده است. کسانی که سید عبدالله حسینی آملی را می‌شناسند بر این باور هستند که وی می‌تواند در حوزه‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری مازندران تحول شگرفی ایجاد کند ضمن این‌که با حوزه‌های سیاسی و فرهنگی نیز حضوری موفق داشته است و با پیچیدگی‌های مدیریت استانی ناآشنا نیست

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری بهشهر بیدار می باشد

behshahrbidar.ir