سوپ کدو مسما پیش غذای خوش طعم زمستانی
به گزارش بهشهر بیدار، کدو مسما برای فصل پاییز و زمستان است. به نقل از فوت و فن بنابراین، تهیه سوپ غلیظ و گرم با این خوراکی در روزهای سرد زمستان بسیار دلچسب به نظر میرسد. تعداد: ۲ نفر زمان تهیه و پخت: ۲۰ دقیقه مواد لازم یک قاشق چایخوری روغن کانولا ¼ پیمانه پیاز خرد […]
به گزارش بهشهر بیدار، کدو مسما برای فصل پاییز و زمستان است. به نقل از فوت و فن بنابراین، تهیه سوپ غلیظ و گرم با این خوراکی در روزهای سرد زمستان بسیار دلچسب به نظر میرسد.
تعداد: ۲ نفر
زمان تهیه و پخت: ۲۰ دقیقه
مواد لازم
یک قاشق چایخوری روغن کانولا
¼ پیمانه پیاز خرد شده
۳۴۰ گرم کدو مسما
نصف پیمانه آب مرغ کمنمک
¾ قاشق چایخوری پودر کاری
نصف پیمانه ماست یونانی
نصف قاشق چایخوری آویشن تازه
فلفل سیاه
کراکر خرد شده (اختیاری)
طرز تهیه
۱- در یک قابلمه متوسط، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک شوند. سپس کدوهای خرد شده، آبمرغ و پودر کاری را اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشند و حرارت را کم کنید تا ۵ دقیقه در حالت نیمجوش باقی بمانند.
۲- ماست و آویشن خرد شده را اضافه کنید.
۳- سوپ را در کاسه بکشید و با ماست تزئین کنید. روی آنها فلفل و کراکر خرد شده بریزید و گرم سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: ۴۴۸
چربی: ۱۳ گرم
کلسترول: ۲۴ میلیگرم
کربوهیدرات: ۷۰ گرم
فیبر: ۹ گرم
قند: ۳۰ گرم
پروتئین: ۲۰ گرم
سدیم: ۴۶۰ میلیگرم
پتاسیم: ۸۲۸ میلیگرم
کلسیم: ۳۰۳ میلیگرم
آهن: ۴ میلیگرم
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید