تسلط گناه بر انسان باعث تقابل با ولایت میشود
به گزارش بهشهر بیدار،به نقل از بابلنوین، حجتالاسلام بومی در مراسم فاطمیه هیئت بیتالزهرا(س) بابل اظهار کرد: فاطمیه و اتفاقی که در زمان حضرت زهرا(س) افتاد، ماجرایی است که در زمان همه اولیا خدا رقم خورد، در زمان حضرت تکرار شد و به هنگام ظهور نیز دوباره شاهد تکرارش هستیم. وی افزود: اتفاق این بود […]
به گزارش بهشهر بیدار،به نقل از بابلنوین، حجتالاسلام بومی در مراسم فاطمیه هیئت بیتالزهرا(س) بابل اظهار کرد: فاطمیه و اتفاقی که در زمان حضرت زهرا(س) افتاد، ماجرایی است که در زمان همه اولیا خدا رقم خورد، در زمان حضرت تکرار شد و به هنگام ظهور نیز دوباره شاهد تکرارش هستیم.
وی افزود: اتفاق این بود که عدهای ولی خدا را تنها گذاشتند، عدهای همراهیاش کردند و برخی نیز مقابلشان ایستادند، همین اتفاق در زمان ظهور حضرت حجت(عج) تکرار میشود زیرا مردم ناچار به امتحان هستند و ظهور حضرت حجت همراه با سختترین امتحانات است که مردم غربال میشوند و خلق کثیری نیز از غربال خارج میشوند.
این کارشناس مذهبی گناه را علت مقابله با ولایت دانست و ادامه داد: اینکه برخی در مقابل ولی خدا ایستادند بیحساب و بیعلت نبود، در بیانات زهرا(س) و بزرگان دین این علل بیان شده است اما زهرا(س) یکی از این عوامل را تسلط گناه بر افراد دانستند، ایشان بیان کردند که شیطان پس از مرگ پیامبر سر از لاک خود درآورد، مردم را به سوی خود دعوت کرد و چه خوب اجابتکنندگانی را برای دعوت خویش یافت.
وی تصریح کرد: تعبیر قرآن نسبت به گناه این است، بعضیها گناه بر وجودش را حاکم میشود، این تعبیر خیلی تکاندهنده است، خداوند میفرماید بعضیها اتفاقی برایشان میافتد و بر اثر اثر این اتفاق آیات الهی را تکذیب میکنند و به تمسخر میگیرند. ما هم این را به چشم سر، در همین جلسات دیدیم که برخی عزاداری میکردند و بر سروسینه میزدند اما پس از مدتی همین کارهای خود را رد و مسخره کردند، اینها اثر گناه است، یعنی آنقدر پشت هم گناه میکند گناه وجودش را می گیرد.
بومی گفت: پیامبر اکرم(ص) در آخرین لحظات عمرشان نگران هواهای نفسانی، قطع رحم و کارهای حرام امت بودند، ایشان فرمودند شیعه ما گناه نمیکند، در تبیین این روایت نیز اشاره کردند که آن لحظه که شیعه گناه میکند ایمان ما از او گرفته میشود زیرا حقیقت اهلبیت نور است و حقیقت گناه ظلمت، نور و ظلمت جمع شدنی نیست.
وی افزود: اگر فرد پس از گناه توبه کند، ایمان دوباره به او برمیگردد و در صف شیعیان قرار میگیرد، اما چه تضمینی وجود دارد که انسان به وقت خطا از دنیا نرود به همین دلیل انسان باید بر گناه مواظبت داشته باشد، زیرا خداوند چهار چیز را در چهار چیز دیگر پنهان کرده، یکی از آنها بلاو غضب است که در معصیت پنهان شده و ما نمیدانیم در کدام معصیت شامل غضب الهی خواهیم شد، بنابراین انسان باید از هه گناهها بترسد، کسی که مست گناه شد بر چشم، گوش و اعضای بدنش اثر میگذارد و مسیر را گم میکند، حواسمان جمع باشد که پیامبر فرمودند گناهها باعث میشود ولایت ما از شما گرفته شود.
این کارشناس مذهبی در پایان گفت: این جلسات و توسل ما به اهلبیت بهانهای است که خصوصیات بداخلاقی را از وجود خود بیرون بکشیم تا خداوند دوباره مارا خوب کند، مخصوصا در این ایام آخرالزمان که باید تمام حواسمان به اعتقادات باشد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید