تخم مرغ فو یانگ صبحانهی لذیذ
به گزارش بهشهر بیدار، تخم مرغ فو یانگ چیزی است بین املت آمریکایی و پنکیک چینی. به نقل از کرمانی این غذا سرشار است از سبزیجات و رویش نیز سس قارچ قرار میگیرد. بیایید نگاهی کنیم به میزان سالم بودن این غذا و اینکه چقدر به درد برنامه غذایی مان میخورد. همانطور که گفته شد […]
به گزارش بهشهر بیدار، تخم مرغ فو یانگ چیزی است بین املت آمریکایی و پنکیک چینی. به نقل از کرمانی این غذا سرشار است از سبزیجات و رویش نیز سس قارچ قرار میگیرد. بیایید نگاهی کنیم به میزان سالم بودن این غذا و اینکه چقدر به درد برنامه غذایی مان میخورد. همانطور که گفته شد غذای ما سرشار از سبزیجات است این یعنی مقدار زیادی فیبر سیر کننده و انواع مواد مغذی.
از سوی دیگر تخم مرغ را داریم که سرشار از پروتئین است بنابراین یکی دیگر از عوامل یک وعده غذایی کامل نیز وارد میدان شد، پروتئین کمک میکند برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید. روغن کنجد نیز از چربیهای سالم به حساب میآید که آن هم برای سیر ماندن مناسب است و، اما وقتی به کربوهیدرات میرسیم برنج قهوهای را داریم که حاوی کربوهیدراتهای پیچیده و سالم است. تمام این تفاسیر نشان میدهد غذای امروز یک پکیج کامل برای برنامه غذایی تان است.
مواد لازم:
دو قاشق غذا خوری روغن کنجد، جدا
سه چهارم فنجان هویج که خیلی ریز خرد شده باشد در ابعاد چوب کبریت
یک مشت پیازچه، خیلی نازک برش خورده باشند، قسمتهای سبز از سفید جدا شده باشد
دو فنجان بروکلی خرد شده
یک قاشق چای خوری زنجبیل تازه پوست کنده و خرد شده
۳ حبه سیر، خرد شده
یک قاشق غذا خوری سرکه برنج
یک و یک دوم قاشق غذا خوری سس سویا، جدا
۶ عدد تخم مرغ بزرگ، مقداری هم خورده باشند
یک فنجان آب سبزیجات بدون نمک
یک قاشق غذا خوری آرد همه منظوره
۲۲۵ گرم قارچ که برشهای درشت خورده باشند
۲۵۰ گرم برنج قهوهای پخته شده
یک قاشق غذا خوری دانههای کنجد بو داده شده
روش پخت:
قسمت کبابی فر را گرم کنید، سینی را در قسمت بالایی و وسط قرار دهید.
یک قاشق غذا خوری روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. هویج و قسمتهای سفید پیازچه را اضافه کنید، ۳ دقیقه سرخ کنید. بروکلی، زنجبیل و سیر را اضافه کنید، ۳ دقیقه دیگر بپزید. مرتب مواد را بهم بزنید. سرکه را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه یا تا زمانی که مایع تبخیر شود بپزید.
یک و یک دوم قاشق چای خوری سس سویا را با یک چهارم قاشق چای خوری فلفل و تخم مرغها در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. با یک قاشق چوبی خوب بهم بزنید. ترکیب تخم مرغ را به مواد درون ماهی تابه اضافه کنید. ماهی تابه را به اطراف خم کنید تا تخم مرغ به همه مواد برسد. به مدت ۳ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که تخم مرغ به کف ماهی تابه بچسبد به پختن ادامه دهید. ماهی تابه را در فر قرار دهید. به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی که بالای غذا طلایی شد در فر نگه دارید. سپس به چهار قسمت تقسیمش کنید.
آرد و آب سبزیجات را در یک کاسه ترکیب کنید سپس با همزن خوب ترکیب کنید. یک قاشق غذا خوری روغن باقی مانده را در ماهی تابه روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. قارچها را اضافه کنید. به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که قهوهای رنگ شوند بپزید. میکس ارد را به ماهی تابه اضافه کنید. مایع را به جوش بیاورید و به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که میکس کمی ضخیم شود بپزید. یک قاشق سس سویا باقی مانده و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل را اضافه کنید.
برنج قهوهای را که از قبل پختهاید بین چهار بشقاب تقسیم کنید. روی برنجها ابتدا یک برش از پنککی که درست کرده اید را بگذارید و سپس یک چهارم فنجان قارچ. روی قارچها نیز از قسمتهای سبز رنگ پیازچه، فلفل و کنجد بوداده بریزید.
اطلاعات تغذیهای:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای چهار وعده است. هر وعده شامل ۶۰ گرم برنج، یک برش میکس تخم مرغ و یک چهارم فنجان سس قارچ است.
اطلاعاتی که در ادامه میآید مربوط به یک وعده از این غذا است.
کالری: ۳۹۰
چربی در یک وعده: ۱۷.۶ گرم
چربی اشباع در یک وعده: ۳.۵ گرم
چربی غیر اشباع در یک وعده: ۵.۸ گرم
چربی دارای حلقههای غیر اشباع در یک وعده: ۴.۸ گرم
پروتئین در یک وعده: ۱۸ گرم
کربوهیدرات در یک وعده: ۴۴ گرم
فیبر در یک وعده: ۵ گرم
کلسترول در یک وعده: ۲۷۹ میلی گرم
آهن در یک وعده: ۴ میلی گرم
سدیم در یک وعده: ۶۵۸ میلی گرم
کلسیم در یک وعده: ۹۰ میلی گرم
قند در یک وعده: ۴ گرم
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید