بهشهر بیدار

برای جستجو تایپ کرده و Enter را بزنید

  • صفحه نخست
  • اخبار بهشهر
  • گزارش و گفتگو
  • یادداشت
  • فیلم
  • عکس
  • تماس با ما
  • صفحه نخست
  • اخبار بهشهر
  • گزارش و گفتگو
  • یادداشت
  • فیلم
  • عکس
  • تماس با ما

چیکن فیلو با خمیر فیلو درست کنید

به گزارش بهشهر بیدار،خمیر‌های آماده فیلو در بیشتر سوپرمارکت‌ها موجود هستند با خریداری یک بسته از آن‌ها این غذای خوش‌طعم را در خانه تهیه کنید.به نقل از فوت و فن این دستور را بخوانید. تعداد: ۸ نفر زمان تهیه: ۳۵ دقیقه زمان پخت: ۴۵ دقیقه مواد لازم روغن دو قاشق غذاخوری کره ۱ کیلو و […]

بهمن 10, 1396 | 2 دقیقه خواندن
چاپ خبر

به گزارش بهشهر بیدار،خمیر‌های آماده فیلو در بیشتر سوپرمارکت‌ها موجود هستند با خریداری یک بسته از آن‌ها این غذای خوش‌طعم را در خانه تهیه کنید.به نقل از فوت و فن این دستور را بخوانید.

تعداد: ۸ نفر
زمان تهیه: ۳۵ دقیقه
زمان پخت: ۴۵ دقیقه

مواد لازم

روغن
دو قاشق غذاخوری کره
۱ کیلو و ۳۰۰ گرم مرغ پخته چرخ‌شده
یک پیمانه پیاز خرد شده
۳۰۰ گرم اسفناج خرده شده
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
۴ تخم‌مرغ هم‌زده
۱ ٫ ۵ پیمانه پنیر فتا خرد شده
یک قاشق غذاخوری آویشن تازه
۱۶ ورق خمیر فیلو

طرز تهیه

۱- فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف پیرکس مستطیلی را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک تابه بزرگ کره را با حرارت ملایم آب کنید. مرغ چرخ‌شده و پیاز را به مدت ۸ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند و پیاز نرم شود. سپس اسفناج را اضافه کنید، فلفل سیاه، نمک، جوز هندی و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. مایه مرغ را ۵ دقیقه تفت دهید و آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. تخم‌مرغ، پنیر فتا و آویشن را اضافه کنید.

۲- ورقه‌های خمیر فیلو را باز کنید. با چاقو آن‌ها را با نوار‌های باریک دو سانتی‌متر برش دهید و کف ظرف بچینید. روی خمیر‌ها را با اسپری روغن چرب کنید. سپس روی آن‌ها ۷ ورق کامل خمیر فیلو بگذارید و دوباره روغن بزنید. مخلوط مرغ را روی آن‌ها داخل ظرف بریزید. روی آن، ۸ ورق باقی مانده خمیر فیلو را روی آن بگذارید و دوباره روغن بزنید.

۳- ظرف پیرکس را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن برشته و طلایی شود.

ارزش غذایی

کالری: ۵۳۰
چربی: ۲۹ گرم
کلسترول: ۲۷۳ میلی‌گرم
کربوهیدرات: ۲۹ گرم
فیبر: ۴ گرم
قند: ۴ گرم
پروتئین: ۴۱ گرم
سدیم: ۱۰۲۴ میلی‌گرم
پتاسیم: ۱۲۲۹ میلی‌گرم
کلسیم: ۳۸۴ میلی‌گرم
آهن: ۵ میلی‌گرم

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری بهشهر بیدار می باشد

behshahrbidar.ir