کالای متروکه ای در بندرامیرآباد وجود ندارد
مبه گزارش خبرنگار بهشهر بیدار، حمدعلی موسی پور بعدازظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: امیرآباد به عنوان یکی از ۵ دهکده لجستیک کشور انتخاب شد که مشاور گرفتیم و ۳ لکه معرفی و موافقت اولیه گرفته شد. وی با اظهار این که در قالب این طرح ۵۰۰ هکتار خارج از […]
مبه گزارش خبرنگار بهشهر بیدار، حمدعلی موسی پور بعدازظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: امیرآباد به عنوان یکی از ۵ دهکده لجستیک کشور انتخاب شد که مشاور گرفتیم و ۳ لکه معرفی و موافقت اولیه گرفته شد.
وی با اظهار این که در قالب این طرح ۵۰۰ هکتار خارج از بندر برای ایجاد دهکده تأمین میشود، آن را در رشد اقتصادی مؤثر دانست و گفت: ظرفیت تخلیه و بارگیری از ۴ میلیون و ۷۰۸ هزار تن سال گذشته بود و امسال قرار شد به ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تن برسیم.
وی افزود: اکنون ۱۹ درصد رشد نسبت به سال گذشته داریم و با همین همت به هدف خود خواهیم رسید.
مدیر کل بنادر و دریانوردی امیرآباد با اشاره به تنوع کالاهای صادراتی، افزود: باید تنوع از ۴۴ به ۶۰ برسد که نسبت صادرات به واردات ۲ به یک است و امیرآباد حدود ۶۰۰ هزار تن صادرات سیمان داشته که هدف گذاری ما ۱.۵ میلیون تن است و لولههای توپر، میله گرد، کلاف، مصالح ساختمانی، سرامیک، کاشی، پالت و… از دیگر اقلام صادراتی است.
موسی پور ادامه داد: یکی از ضعفهای بنادر و چالش ضعف استراتژیک تجهیزات است زیرا در گذشته تجهیزات وارداتی بودند و حالا ما با شعار ما میتوانیم به توانمندی رسیدیم
مدیر کل بنادر و دریانوردی امیرآباد اظهار کرد: کالاهای متروکه ای در بندر امیرآباد وجود ندارد و امروز جز یک محموله ۳۵ تنی چیزی به عنوان کالای فسادپذیر نداریم و همه کالاها تعیین تکلیف شدند.
موسی پور یادآور شد: رشد ورود و خروج ما خوب شد و امروز میانگین تردد خودروها ۷۵۰ دستگاه کامیون در روز است که رشد خوبی داشتیم و به دنبال انبارداری نیستیم و باید توانجاده ای و ریلی افزایش یابد.
وی افزود: مسیر ترانزیتی روسیه به هند از طریق بندرامیراباد فعال می شود و در این راستا اولین کشتی با ۵ هزار تن زغال در لنگرگاه است و اولین ترانزیت زغال کوک از سوریه به بندرامیرآباد اجرایی شد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید