نابودگر سرفه را بشناسید
به گزارش بهشهر بیدار، ترنجبین (ترانگبین) مادهای شیرین است که به صورت شبنم روی گیاه خارشتر مینشیند. در این مطلب برخی از خواص این گیاه را بیان میکنیم. طبع ترنجبین ترنجبین طبع گرم وتر دارد. ترکیبات شیمیایی ترنجبین ترنجبین حاوی ترکیبات قندی مختلفی مانند گلوکز و فروکتوز، ساکاروز و تری ساکارید است که به راحتی […]
به گزارش بهشهر بیدار، ترنجبین (ترانگبین) مادهای شیرین است که به صورت شبنم روی گیاه خارشتر مینشیند. در این مطلب برخی از خواص این گیاه را بیان میکنیم.
طبع ترنجبین
ترنجبین طبع گرم وتر دارد.
ترکیبات شیمیایی ترنجبین
ترنجبین حاوی ترکیبات قندی مختلفی مانند گلوکز و فروکتوز، ساکاروز و تری ساکارید است که به راحتی در آب حل میشود. از دیگر ترکیبات موجود در این گیاه میتوان به تانن و آنتوسیانین اشاره کرد.
خارج شدن اخلاط سوخته بدن با ترنجبین
مصرف مخلوط ترنجبین با آب پنیر سبب خارج شدن اخلاط سوخته بدن میشود همچنین ترکیب ترنجبین با ماء الشعیر برای دفع اخلاط گرم مفید است.
خاصیت ضدعفونی کنندگی ترنجبین
در طب سنتی از ترنجبین برای شیرین کردن جوشاندههای گیاهی استفاده میشود؛ ترکیب ترنجبین با فلوس خاصیت ضد عفونیکنندگی دارد.
رفع یبوست با ترنجبین
ترنجبین ملین و مسهل است. این گیاه اگر در مقدار کم مصرف، ملین و اگر به مقدار زیاد استفاده شود، مسهل است؛ برای رفع یبوست باید با توجه به سن بین ۱۰ تا ۷۰ گرم ترنجبین با کمی آب میل شود.
رفع عطش با ترنجبین
برای رفع عطش و تب ترنجبین مفید است.
تسکین سرفه با ترنجبین
مصرف ترنجبین سرفه را تسکین میدهد و درد سینه را از بین میبرد.
درمان بواسیر با ترنجبین
جوشانده ترنجبین معرق همچنین گلهای این گیاه برای بواسیر مفید است.
بهبود روماتیسم با ترنجبین
افراد برای درمان روماتیسم باید از ماساژ موضعی روغن برگهای ترنجبین استفاده کنند.
کمک به دفع سنگ کلیه با ترنجبین
عرق ترنجبین در دفع سنگ کلیه و مثانه نیز تا حدودی مؤثر است.
طرز تهیه آب ترنجبین
برای تهیه آب ترنجبین، باید ۱۲ تا ۳۵ گرم ترنجبین را در آب جوش حل؛ سپس آن را صاف و میل کنید؛ بهتر است آب ترنجبین ناشتا مصرف شود.
موارد منع مصرف ترنجبین
مبتلایان به حصبه، اسهال خونی، بواسیر و آبله باید از مصرف ترنجبین خودداری کنند، همچنین استفاده از این گیاه برای افرادی که در ادرارشان خون وجود دارد و اشخاص گرم مزاج مناسب نیست.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید