ماکارونی به سبک مکزیکی با لوبیا و فلفل
به گزارش بهشهر بیدار،ریگاتونی همان ماکارونی لولهای است. به نقل از فوت و فن این غذا به سبک مکزیکی است و حتما حدس میزنید که لوبیا و فلفل دارد و در فر تهیه میشود. تعداد: ۸ نفر زمان تهیه: ۳۰ دقیقه زمان پخت: ۳۰ دقیقه مواد لازم روغن ۶۸۰ گرم پاستا ریگاتونی (لولهای) ۲۲۵ گرم […]
به گزارش بهشهر بیدار،ریگاتونی همان ماکارونی لولهای است. به نقل از فوت و فن این غذا به سبک مکزیکی است و حتما حدس میزنید که لوبیا و فلفل دارد و در فر تهیه میشود.
تعداد: ۸ نفر
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
مواد لازم
روغن
۶۸۰ گرم پاستا ریگاتونی (لولهای)
۲۲۵ گرم سوسیس
نصف پیمانه پیاز خرد شده
یک عدد فلفل سبز درشت
۳ قاشق غذاخوری کره
۳ قاشق غذاخوری پودر چیلی
نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
۲ ٫ ۵ پیمانه شیر
دو پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
۴۲۵ گرم لوبیا پخته شده
گشنیز تازه خرد شده
طرز تهیه
۱- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. یک ظرف مستطیل را چرب کنید و کنار بگذارید. پاستاها را بپزید و آبکش کنید. سپس آنها را داخل کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید.
۲- در یک تابه بزرگ، سوسیسها را تفت دهید تا طلایی شوند. پیاز و فلفل سبز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند. مخلوط آنها را به کاسه پاستا اضافه کنید.
۳- در یک قابلمه متوسط، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. آرد، پودر چیلی و دارچین را اضافه کنید. آنها را دو دقیقه تفت دهید. شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. به قدری هم بزنید تا غلیظ شود. حرارت را کم کنید. پنیر را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را داخل کاسه پاستا بریزید و هم بزنید. لوبیاهای پخته شده را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مایه را داخل ظرف آماده شده بریزید.
۴- ۲۰ تا ۲۵ دقیقه آن را داخل فر قرار دهید. در صورت تمایل روی آنها گشنیز تازه بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: ۵۵۴
چربی: ۲۸ گرم
کلسترول: ۷۲ میلیگرم
کربوهیدرات: ۵۱ گرم
فیبر: ۶ گرم
قند: ۷ گرم
پروتئین: ۲۶ گرم
سدیم: ۸۱۲ میلیگرم
پتاسیم: ۶۴۹ میلیگرم
کلسیم: ۳۲۳ میلیگرم
آهن: ۳ میلیگرم
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید